Meny Lukk

Fotokonkurranse 2020 finalister og vinnere

Fotokonkurranse 2020

Vi vil si tusen takk for alle de fine bidragene som kom inn også i år og jobben var vanskeligere enn noen gang med å velge bare 15 bilder pr medlem i styret.
Dette ble til 78 bidrag som ble sendt videre til de to uavhengige juryene og hvor de fikk den ennå vanskeligere jobben med å bare velge 5 finalister hver og av de igjen en vinner.

Agria hadde sine 5 finalister og Evidensia sine 5.
Under finner du finalister og vinnerbildene:

Agria
Dirfa(Litla), Diljas Baldur Silfurgeisli, Hrafntinna, Diljas Runa Kongurdottir
Lappevennens Embla

Vina Heradottir

Skogarkot’s Glampi Erpurson

Skogarkot’s Gæfa Erpursdottir

 

Evidensia

Lappevennens Embla

Lappevennen Tindra (Embla) og Lappevennen Lilja

Losnabakken’s Nikita

Lappevennen Tindra (Embla)

Mysla V.Rogici

Finalister og vinnere får sine gevinster tilsendt pr post i år da det blir vanskelig å gjøre det på annen måte pga covid-19 og restriksjoner.

Gratulerer så mye til alle vinnerne og tusen hjertelig takk for alle de flotte innsendte bidragene. For de av dere som ikke nådde helt opp i år, ønsker vi bedre lykke i neste års konkurranse.
Vi lanserer med dette en ny konkurranse som skal gå gjennom hele neste år frem til 15.09.2021 med ny kåring i november 2021.
Vi håper på like mange flotte bidrag da og ønsker alle lykke til i neste års konkurranse.

Fotokonkurranse 2021 regler:
Alle som er medlemmer av klubben er hjertelig velkomne til å sende inn sine bidrag.
Det vi har lært av tidligere år er at bilder fra facebook og endel andre sosiale mediaer får for dårlig kvalitet til å kunne brukes, vi anbefaler derfor bilder tatt av kamera og nye mobiler i høy oppløsning.
Husk at om du sender bilder fra mobilen så er det en del mobiler som automatisk reduserer størrelse og kvalitet ved sending for å minske datatrafikken så pass på at denne funksjonen er avskrudd når du sender inn.
Du må eie rettighetene til bildene, de må ikke være copyrighted på noen måte og er bildet av andres hunder må du ha fått rettigheter av den hundeeieren til å sende inn bildet.
Bildene skal ikke tidligere være sendt inn til klubben sine fotokonkurranser og tatt innenfor de siste 18 mnd.
Bilder kan sendes inn gjennom hele året til foto(a)islandshunden.no