Meny Lukk

Minner om fotokonkurransen 2023 frist 10.11.2023

Minner om fotokonkurransen som går gjennom 2023 som ble lansert ved kåringen av sist års vinnere.
Det har i år vært svært få innsendte bilder så håper alle kan bidra godt i sluttspurten slik at vi får nok bilder til å lage en kalender i år også.

Vi håper på mange gode bidrag slik det har vært de tidligere årene og håper så mange som mulige bidrar slik at vi får vist mangfoldet av hunder der ute.
Bildet behøver ikke være «perfekt», oppstilt eller tatt på toppen av et fjell, gjerne bilder av hunder i alle mulige situasjoner og anledninger.
En uavhengig «jury» vil velge sine 5 favoritter og disse blir premiert av den/de utvalgte juryen(e).

Fotokonkurranse 2023 regler:
Alle som er medlemmer av klubben er hjertelig velkomne til å sende inn sine bidrag.
Det vi har lært av tidligere år er at bilder fra facebook og endel andre sosiale mediaer får for dårlig kvalitet til å kunne brukes, vi anbefaler derfor bilder tatt av kamera og nye mobiler i høy oppløsning.
Husk at om du sender bilder fra mobilen så er det en del mobiler som automatisk reduserer størrelse og kvalitet ved sending for å minske datatrafikken så pass på at denne funksjonen er avskrudd når du sender inn.
Du må eie rettighetene til bildene, de må ikke være copyrighted på noen måte og er bildet av andres hunder må du ha fått rettigheter av den hundeeieren til å sende inn bildet.
Bildene skal ikke tidligere være sendt inn til klubben sine fotokonkurranser og tatt innenfor de siste 18 mnd.
Bilder kan sendes inn gjennom hele året til foto(a)islandshunden.no

Bildene må være sendt innen 10.11.2023