Meny Lukk

Vinnere av fotokonkurransen 2018

Vi hadde en utrolig morsom jobb å gå igjennom nesten 400 innsendte bilder og hver av oss i styret valget ut 10 bilder som vi synes var de fineste innsendte også samlet vi disse bildene i en
finalist gruppe og sendte til de to firmaene som skulle hjelpe oss å redusere disse 55 bildene ned til bare 5 bilder pr firma med et bilde som favoritt. Ut av dette ble det altså 10 vinner bilder og i neste nr av bladet får dere se de to bildene som juryen valgte ut som sine favoritter men her får dere se alle 10 bildene de likte best.

Agria sine favoritter finner dere her :
Bilde1
Bilde2
Bilde3
Bilde4
Bilde5

Morene produkter sine favoritter her:
Bilde6
Bilde7
Bilde8
Bilde9
Bilde10

Vinnerne har fått sine premier og de vinnerne som ikke var på dogs4all vil få sine premier tilsendt pr post der vi ikke kan få levert det ut på annen måte.
Gratulerer så mye til alle vinnerne og tusen hjertelig takk for alle de flotte innsendte bidragene. For de av dere som ikke nådde helt opp i år, ønsker vi bedre lykke i neste års konkurranse.
Vi lanserer med dette en ny konkurranse som skal gå gjennom hele neste år frem til 15.09.2019 med ny kåring i forbindelse med dogs4all 2019. Vi håper på like mange flotte bidrag da og ønsker alle lykke til i neste års konkurranse.

Fotokonkurranse 2019 regler:
Alle som er medlemmer av klubben er hjertelig velkomne til å sende inn sine bidrag. Det vi lærte i år er at bilder fra facebook og endel andre sosiale mediaer får for dårlig kvalitet til å kunne brukes, vi anbefaler derfor bilder tatt av kamera og nye mobiler i høy oppløsning. Du må eie rettighetene til bildene, de må ikke være copyrighted på noen måte og er bildet av andres hunder må du ha fått rettigheter av den hundeeieren til å sende inn bildet. Bildene skal ikke tidligere være sendt inn til klubben sine fotokonkurranser og helst tatt innenfor de siste 12 -18 mnd.
Bilder kan sendes inn gjennom hele året til foto(a)islandshunden.no