Meny Lukk

God jul og godt nytt år!

 

Da er snart julekvelden her for alle to og firbeinte. Etter et travelt men lærerikt år ønsker vi i styret alle medlemmer med familier en riktig
god jul!

Vi har det kommende året flere ting å ta tak i og ønsker i den forbindelse å høre om noen medlemmer har tid og lyst til å bli med i en utstillingskomité, den som vi snakket om på Frya. I 2019 tok styret på seg oppdraget men vi tar gjerne i mot litt mer hjelp og på sikt kanskje også få etablert en mer fast komité.

En liten påminnelse fra avlsrådet inn i det nye året er å sende inn deres hannhunder som er godkjent for avl til hannhundslisten på mail til avlsrådet. Se kontakt informasjon under klubbens styre og komitéer.

Benytter samtidig anledningen til å ønske dere et
godt nytt år!

Mvh
Styret i NIHK