Meny Lukk

Vinnere av fotokonkurransen 2019

Tusen takk for alle innsendte bidrag og gratulerer til de heldige vinnerne! 

Vi hadde en veldig vanskelig jobb å gå igjennom nesten 270 innsendte bilder og hver av oss i styret valget ut 10 bilder som vi synes var de fineste innsendte også samlet vi disse bildene i en
finalist gruppe og sendte til de to firmaene som skulle hjelpe oss å redusere disse 51 bildene ned til bare 5 bilder pr firma med et bilde som favoritt.
Ut av dette ble det altså 10 vinner bilder og i neste nr av bladet får dere se de to bildene som juryen valgte ut som sine favoritter men her får dere se alle 10 bildene de likte best.
Klikk på bildet for større utgave av bildet og navn på hunden.

Årets jury var fra :

Agria.no

Gjeteren.no

Nytt av året var at vi spurte en person i styret i 5 forskjellige land om å velge sitt favorittbilde ut i fra alle innkommende forslag.
Flere av de måtte går flere runder før de kom frem til sitt ene favoritt bilde, disse 5 vinnerne blir lagt ut her, samt hvilket land som valgte akkurat det bildet.

Island Sverige Danmark Nederland Finland

Vinnerne får sine premier ved å komme innom vår stand på dogs4all og de vinnerne som ikke er på dogs4all vil få sine premier tilsendt pr post der vi ikke kan få levert det ut på annen måte.
Gratulerer så mye til alle vinnerne og tusen hjertelig takk for alle de flotte innsendte bidragene. For de av dere som ikke nådde helt opp i år, ønsker vi bedre lykke i neste års konkurranse.
Vi lanserer med dette en ny konkurranse som skal gå gjennom hele neste år frem til 15.09.2020 med ny kåring i forbindelse med dogs4all 2020.
Vi håper på like mange flotte bidrag da og ønsker alle lykke til i neste års konkurranse.

Fotokonkurranse 2020 regler:
Alle som er medlemmer av klubben er hjertelig velkomne til å sende inn sine bidrag.
Det vi lærte i år er at bilder fra facebook og endel andre sosiale mediaer får for dårlig kvalitet til å kunne brukes, vi anbefaler derfor bilder tatt av kamera og nye mobiler i høy oppløsning.
Husk at om du sender bilder fra mobilen så er det en del mobiler som automatisk reduserer størrelse og kvalitet ved sending for å minske datatrafikken så pass på at denne funksjonen er avskrudd når du sender inn.
Du må eie rettighetene til bildene, de må ikke være copyrighted på noen måte og er bildet av andres hunder må du ha fått rettigheter av den hundeeieren til å sende inn bildet.
Bildene skal ikke tidligere være sendt inn til klubben sine fotokonkurranser og helst tatt innenfor de siste 12 -18 mnd.
Bilder kan sendes inn gjennom hele året til foto(a)islandshunden.no