Meny Lukk

Liten oppdatering fra styret

Da er websiden oppe igjen etter noen ukers nedetid pga hackere, det er nok ennå endel ting som må oppdateres og feilrettes men det vil vi ta fortløpende.
Det vi vet om pr nå av feil er at linkene til referater ikke fungerer også er det litt funksjonalitet som ikke er helt der det skal være ennå.
Det vil jobbes på siden de kommende dager/uker slik at alt vil virke som det skal igjen men i mellomtiden så fungerer siden i det daglige.
Feilrapportering kan gjøres til webred (a) islandshunden . no

I skrivende stund så er blad nr to 2020 på vei i trykken og vil bli sendt ut innen kort tid.
Dette året blir det bare 3 nr av bladet men oppfordrer flere til å sende inn stoff, bilder og annen informasjon til redaksjonen, dette kan sendes på red (a) islandshunden . no

Minner også på årets fotokonkurranse som går frem til 1.november, vi ønsker å se din islending så send inn bilder av den i alle mulige situasjoner.
Fotokonkurranse 2020 regler:
Alle som er medlemmer av klubben er hjertelig velkomne til å sende inn sine bidrag.
Det vi lærte i fjor er at bilder fra facebook og endel andre sosiale mediaer får for dårlig kvalitet til å kunne brukes, vi anbefaler derfor bilder tatt av kamera og nye mobiler i høy oppløsning.
Husk at om du sender bilder fra mobilen så er det en del mobiler som automatisk reduserer størrelse og kvalitet ved sending for å minske datatrafikken så pass på at denne funksjonen er avskrudd når du sender inn.
Du må eie rettighetene til bildene, de må ikke være copyrighted på noen måte og er bildet av andres hunder må du ha fått rettigheter av den hundeeieren til å sende inn bildet.
Bildene skal ikke tidligere være sendt inn til klubben sine fotokonkurranser og helst tatt innenfor de siste 12 -18 mnd.
Bilder kan sendes inn gjennom hele året til foto (a) islandshunden . no

mvh
Styret i NIHK