Meny Lukk

Årets Islandshund 2023 – Frist for innsendelse 1. mars

Nytt år nye muligheter sies det!

Nå er det tid for å sende inn resultater oppnådd i 2023!

Vi vil gjerne fortsette å hedre dem som er aktive innen for utstilling og andre konkurranse grener. Rasen vår er jo utrolig allsidig, og det er spennende å se hva folk driver med! Så vi ønsker alle velkommen til å sende inn, ingen poeng for små, ei heller for stor!

Frist for innsendelse er 1. mars og de sendes til styremedlem i NIHK;
styremedlem(alfakrøll)islandshunden.no

P.S. Legg gjerne ved et bilde av hunden samtidig.

Nedenfor finner du nyttig info for hvordan en regner ut. Ta gjerne kontakt ved behov for hjelp.

Poengoversikt_sporter

Poeng oversikt utstilling

Kan nevne at andre innsendte resultater enn hva som er beskrevet i dokumentet ovenfor blir ikke tatt med i beregningen. Det er tidkrevende for oss i styret, og da er det viktig at innsendte resultater er slik som beskrevet. I år satses det på at listen over resultatene bli annonsert samtidig som årsmøtet og diplomene blir utdelt i forbindelse med vårt treff på Frya til de som kommer dit eller utsendt pr post til de øvrig.